De leukste en inhoudelijk mooiste opdrachten voor zorgprofessionals

Werken in de zorg via DZM betekent een ruim aanbod van zorgopdrachten waar je uit kunt kiezen. Als je bent ingeschreven en een kennismakingsgesprek hebt gehad, ontvang je regelmatig nieuwe en relevante opdrachten via email en onze app.

DZM werkt nauw samen met opdrachtgevers zoals zorginstellingen, klinieken en thuiszorgorganisaties. Hierdoor stromen er veel opdrachten binnen en heb jij altijd meer dan voldoende opdrachten om uit te kiezen.

Ben jij ZZP’er in de zorg – oftewel een Zelfstandig ZorgProfessional – en beschik je over voldoende ervaring en de juiste diploma’s? Dan hebben wij gegarandeerd interessante zorgopdrachten voor jou. En vind je het ook niet erg om iets verder van huis te werken? Dan kun je dit aangeven. Wij verbreden dan jouw beschikbaarheid.

Wij vertrouwen in jou, als zorgprofessional

  • Wij gaan uit van de kennis en kunde van onze professionals en gaan uit van vertrouwen en professionele autonomie.
  • Wij betrekken onze medewerkers bij de invulling van de inhoudelijke opdrachten.
  • Iedere DZM professional wordt gepositioneerd en aangesproken op zijn eigen professionele handelen. Wij geven vrijheid en vertrouwen aan onze professionals.
  • Wij selecteren vanuit inhoud en we formeren teams met de beste professionals.
  • Wij staan achter onze zorgprofessionals en zijn actief betrokken bij de zorgprojecten.
  • Wij helpen onze professionals door het organiseren van intervisie en inhoudelijke deskundigheidsbevordering
  • Via DMZ hoef je je als professional niet meer druk te maken over meerdere opdrachtgevers, het model van DNZ maakt dat je je langdurig kunt commiteren op interessante inhoudelijke uitdagingen.

Ben je net begonnen als zelfstandig zorgprofessional. Gelukkig sta je niet alleen. DZM ondersteunt, adviseert en verbindt. Jij als ZZP’er staat bij ons centraal. Door echt te luisteren naar jouw persoonlijke wensen, behoeften en ambities, bouwen we aan een langdurige samenwerking. We bieden een platform, een community waar jij met al je vragen rondom ZZP’en in de zorg terecht kunt.

Daarnaast bemiddelen we actief tussen professionals en actuele ZZP Opdrachten bij diverse zorgorganisaties. De administratie en documentatie omtrent jouw opdrachten nemen we graag voor je uit handen. Kortom, wij zijn de ondersteunende, (pro)actieve, flexibele en transparante schakel tussen ZZP’ers en opdrachtgevers of cliënten in de zorg.